Instant Shawl Dua Muka (Marsha)

posted in: Instant Shawl 2 Muka | 2

KOLEKSI MARSHA BEAUTIFUL PRINTS (Instant Shawl Dua Muka)

Available at our WEBSITE : wafiycloset.com

Printed Marsha Instant Shawl Dua Muka yang membuatkan anda confius nak pilih yang mana satu..rasa nak borong semua jer kan..

Kini kami dah keluarkan batch yang ke-6 dengan 15 corak dan warna baru.

Material Pashmina ker? Eh tak lah yang ni lagi lembut dari pashmina.. Material Cotton jacquard.. dan opcoz tak jarang dan x panas..

-design instant shawl dua muka yang mudah untuk di pakai. Hanya 2 kali sarung dan kemaskan.
-material lembut, tidak jarang dan tidak panas.
-semestinya kami mementingkan kelabuhan shawl depan mahupun belakang..
-mudah bentuk awning.
-tidak perlu iron. Mesra travel.

instant-shawl-2-muka-wafiy-closet
Terdapat 3 koleksi black & gold bagi Marsha batch 6 ini. Hitam emas memang menawan.
 instant-shawl-dua-muka-marsha

Nak tahu lagi.. rahsia nak dapat harga yg lebih murah..?

ajak kawan2 opis pakat2 beli.. minimum 10pcs dah dpt harga borong tau..

borong cepat2 tau.. risau corak kegemaran anda sold out nanti..

Yg berminat utk tempahan secara borong :

Whatsapp +60168781846 – aini

Untuk pembelian retail boleh terus membeli di website ini. Terus klik di sini. Harga retail adalah RM59 tidak termasuk postage RM5 (semenanjung) atau RM7 (sabah/sarawak).

Kami sediakan sekali tutorial untuk instant shawl 2-muka, Marsha batch 5&6..

2 Responses

  1. Azura binti I

    Black n gold ada lagi x.kalau nak beli satu saja mcm mana

Leave a Reply