Muka Anda Akan Kelihatan Kurus Dengan Instant Shawl Jane Dari Wafiy Closet

Pernahkah anda ditegur rakan yang nampak ketembaman pipi anda setelah sebulan tak berjumpa? Memiliki pipi yang tembam atau chubby memang nampak comel apatah lagi pada kanak-kanak. Masalahnya pipi tembam selalu dikaitkan dengan diri kita seolah-olah dah semakin gemuk. Tu yang tak best tue.. Padahal pipi je yang tembam sikit, badan masih maintain.

Pemakaian atau pemilihan tudung dan instant shawl yang dipakai juga boleh memberi kesan kepada bentuk muka anda samaada ia kelihatan bulat, bujur atau sebagainya. Disebabkan itu lah kami di Wafiy Closet mengeluarkan instant shawl Jane khas untuk anda yang ingin nampak kurus dibahagian muka.

Apakah kelebihan instant shawl Jane ini?

  1. Potongan awning berbentuk v-shape

Design instant shawl dengan awning baru yang direka supaya muka anda kelihatan bujur dan kurus. Rahsianya adalah kerana potongan awningnya yang tidak berbentuk bulat tetapi berbentuk v-shape.

  1. Material High Quality Cotton

Kain cotton terkenal dengan tekstur kain yang lembut dan sejuk yang memberi keselesaan pada wajah dan kulit kepala. Instant shawl ini sesuai dipakai dengan faktor cuaca di Malaysia. Materialnya juga tidak jarang dan instant shawl ini boleh dipakai tanpa perlu mengenakan inner.

  1. Design Instant Shawl 2 Muka

Mudah dipakai. Anda cuma perlu sarungkan instant shawl ini ke muka sebanyak 2 kali dan seterusnya adjust kelabuhan mengikut kesesuaian (saiz 2 meter X 28 inch).

  1. Didatangkan dengan 20 warna basic plain

Pilih sahaja warna kesukaan anda untuk dipadankan dengan baju, blouse dan sebagainya kerana instant shawl ini disediakan dengan warna-warna menarik yang senang dipadankan. Warna-warna basic ini wajib ada dalam koleksi anda.

  1. Ringkas dan praktikal untuk dipakai dalam apa jua acara

Instant shawl ini membuatkan anda tampil bergaya secara ringkas, tidak terlebih-lebih tetapi pada masa yang sama anda kelihatan elegan dan jelita.

instant-shawl-jane-wafiy-closet

 

Okay, jom cuci mata tengok koleksi Instant Shawl Jane kat bawah ni. Klik pada gambar untuk melihat dengan lebih jelas.

Harganya hanya RM59/piece. Postage Semenanjung Malaysia RM5 /Sabah & Sarawak RM7.

Beli 3 pieces untuk penjimatan lebih murah hanya RM150. Kos postage kami tanggung. Anda jimat lebih RM40.

Tak perlu risau untuk membeli dengan kami. Wafiy Closet berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dengan nombor pendaftaran (002313762-X).

 

Cara untuk membeli:

  1. Untuk membuat pembelian melalui website, klik gambar di bawah dan klik  “ADD TO CART”. Kemudian klik “VIEW CART” dan “PROCEED TO CHECKOUT”. Sila isi maklumat dan ikut arahan detail pembayaran yang disediakan. Sila periksa email inbox dan spam box untuk pengesahan invoice.

atau

2. Whatsapp/Message/Call  ke 0168781846 (Aini) sekarang.

instant-shawl-jane-wafiy-closet-jn1-2
Jane (Red)
Design : Jane – Basic Plain Instant Shawl Instant shawl terbaru dari Wafiy Closet dari material Cotton yang berkualiti. Antara ciri-cirinya ialah:
  • Design instant shawl 2-muka yang mudah dipakai.
  • Design awning yang direka supaya bahagian muka kelihatan lebih bujur.
  • Material yang tidak jarang dan tidak panas. Tidak perlu mengenakan inner.
  • Kelabuhan standard depan dan belakang menutupi dada.
  • Didatangkan dalam 18 warna basic yang mudah dipadankan.
Note: Color display may be slightly different from the actual color due to the lighting, photography techniques or computer resolution.
RM59.00 Add to cart
instant-shawl-jane-wafiy-closet-jn2-15
Jane B2
Design : Jane – Instant Shawl Double Loops with Pandora charm Instant shawl dua muka Jane [batch ke-2] dari Wafiy Closet kembali dengan color2 yang sweet:
  • Design instant shawl 2-muka siap dijahit awning cutting V. Menarik nyer cutting V, bila pakai jer nampak muka bujur.. dan tak nampak tembam lagi.
  • penambahan "charm pandora" di bahagian hujung tudung. Nampak lebih menarik dengan gaya yang minima.
  • material quality cotton, tak panas dan tak mudah renyok.
  • Material yang tidak jarang dan tidak panas. Tidak perlu mengenakan inner.
  • Kelabuhan standard depan dan belakang menutupi dada.
  • Didatangkan dalam 25 warna basic yang mudah dipadankan.
(corak yg sold out telah kami keluarkan dari website) Note: Color display may be slightly different from the actual color due to the lighting, photography techniques or computer resolution.
RM59.00 Add to cart