Selamat Tahun Baru 2023

Happy New Year #wafiylovers..
.
Setiap tahun, bagi yang menceburi bidang fesyen mesti terfikir2 or tergoogle2 apa agak2 nya warna yang akan trend tahun ni..
.
Ni Sis share sikit dari hasil GOOGLE Sis dari website Jakel. InsyaAllah boleh dipercayai sbb Jakel is one of the Largest Textile Retailer di Malaysia..Tak gitew..
.
1) Digital Lavender

Digital lavender merupakan color yang telah dipilih sebagai warna utama tahun 2023. Ia mewakili kesihatan dan mempunyai kesan penstabilan dan pengimbangan kesihatan mental. Pasti kelihatan lebih menawan jika dipakai ketika beraya mahupun kenduri kendara.

2) Sundial

Warna Sundial adalah berkonsepkan jam tangan matahari. Warna ini kelihatan seperti jingga di waktu senja. Jika anda menginginkan gaya yang mengingatkan alam semula jadi dan kawasan luar bandar, warna ini adalah sesuai untuk anda.

3) Luscious Red

Yang paling terang di antara semua idea warna baju tahun 2023 ini adalah Luscious Red. Warna merah yang lazat ini menampakkan imej yang penuh keseronokan, keinginan dan keghairahan. Bagi anda yang memiliki personaliti yang riang, mungkin warna ini sesuai untuk baju raya anda pada tahun 2023.

4) Tranquil Blue

Ketenangan dan keharmonian seringkali dikaitkan dengan warna biru. Kali ini, biru tenang merupakan warna yang paling sesuai utk fasa penyembuhan dengan unsur udara dan air. Warna ini juga boleh dikatakan warna yang selamat untuk digayakan pada mana-mana majlis dan perayaan.

5) Verdigiris

Nama yang unik Verdigiris merupakan warna hijau tembaga yang diolah dari kuprum yang teroksida dengan bayang warna antara hijau dan biru. Warna yang sesuai diragakan oleh anak-anak muda yang sukakan benda baru dan kelainan.

Semoga Tahun 2023 lebih baik dari sebelumnya. All the best…